Laboratorija NUXE

Otkrića laboratorije NUXE predstavljaju kombinaciju strasti, inovativnih proizvoda, prirode i delotvornosti, sve to osmišljeno prema željama i potrebama žena. Prednost NUXE-a je njegova naučna alhemija koja udružuje dragocene efekte biljaka, testirane i dokazane delotvornosti i sigurnosti, očaravajuće mirise i neodoljive teksture.

 
 

 

Priroda kao izvor inspiracije


NUXE velike napore ulaže u istraživanje retkih biljaka iz celog sveta kao npr. »suze bambusa« (Les Larmes de Bambou), rečna mourera (Mourera fluviatilis) ili brazilska mimoza (Mimosa du Brésil - NUXE-ov patent)


NUXE-ova istraživačka laboratorija crpi nadahnuće i iz tradicionalnih biljaka sa kojima ostvaruje neverovatne rezultate. Da bi na prirodan način postigli efekat botoxa, u rajskoj liniji Créme Nirvanesque® smanjen je efekat acetilkolina, neurotransmitera koji je odgovoran za mikronapetost kože u kombinaciji sa cvetom modrog lotosa, korenom belog sleza i semenkama maka. Rezultat - 3 NUXE patenta.
 
 

 

Visoka sigurnost i dokazana delotvornost

Sigurnost NUXE proizvoda je potvrđena brojnim testovima, ali nikada na životinjama. Klinički testovi delotvornosti sprovode se pod nadzorom dermatologa.

Neodoljive teksture i očaravajući mirisi

Proizvodi sadrže prirodna eterična ulja, odabrana zbog svoje delotvornosti, ali i zbog neodoljivog mirisnog užitka prilikom korišċenja.

Visoki standardi sastava ulja i biljnih putera, omogućavaju postizanje savršene teksture proizvoda - jednostavno nanošenje i lako upijanje koji ostavljaju kožu neverovatno mekom i laganom.