Aliza Jabès


Tajna NUXE-a je u ženi


Aliza Jabès rođena je kao ćerka farmaceuta vizionarskog znanja, koji je bio uveren da se velika terapeutska i medicinska otkrića kriju u neprocenjivoj moći biljaka. Odatle proizlazi i njena fasciniranost  biljnim svetom.

 

STRAST, ISKRENOST, ODLUČNOST

Priča je počela 1957. godine, kada je pariski farmaceut, veliki pristalica aromaterapije i fitoterapije, osnovao laboratoriju za fitoterapiju i aromaterapiju. Godine 1989. laboratoriju preuzima Aliza Jabès i iz njega stvara veliko ime napredne kozmetike koje povezuje prirodu, zdravlje i lepotu.

Huile Prodigieuse® Čarobno suvo ulje obeležilo je leto 1992. godine. Taj proizvod iz snova nastao je usled potrebe mladih majki, rastrganih između mnogih poslovnih i privatnih obaveza, za jednostavnim, višenamenskim proizvodom namenjenim aktivnim ženama kao što su one. Urednice ženskih časopisa odmah su prepoznale vrednost ovog suvog ulja koje je u trenutku postalo zaštitni znak celog brenda. Uskoro su usledili i drugi kultni proizvodi poput Rêve de Miel®, Crème Fraîche® de Beauté, Crème Nirvanesque®...JEDINSTVEN BREND

Neiscrpna strast koju Aliza Jabès pronalazi u biljakama, udružena sa prirodnim osećajem za prepoznavanje potreba žena i ljubavi prema svojim korenima, stvorili su od NUXE-a zaista jedinstven brend na području prirodne kozmetike. Brojne nagrade, kako među profesionalcima, tako i među potrošačima, pravo su priznanje njegovog uspeha.

NUXE, jedinstven spoj prirode „NATURE“ i luksuza „LUXE“.