Crème Mains et Ongles
Krema za ruke i nokte, 50 ml


* Obnavlja, hrani i štiti       

Delovanje prirode
Nema puno proizvoda koji izazivaju takvu vernost i užitak korišċenja poput ove legendarne kreme za ruke i nokte na bazi meda. Svojom slasnom teksturom i neodoljivim mirisom pravi je užitak za vaše ruke koje nakon ove zaštitne, hranjive i obnavljajuće kreme, postaju prijatno meke i nahranjene, a nokti ojačani.

Dragocene koristi za kožo

Hranljiva krema ščiti vaše roke, da bodo le-te nebeško mehke. Krepi nohte ter mehča obnohtno kožico.
Vrhunski prirodni sastojci
Nova, poboljšana formula bogata uljem suncokreta, avokada i nevena, intenzivno obnavlja lipide u koži. Med bagrema obnavlja hidrolipidni sloj kože, dok vitamin E deluje antioksidativno protiv starenja kože. Shea puter, arganovo ulje, ulje slatkog badema i ekstrakt ječma štite kožu od iritacija. Sadrži 89,9 % sastojaka prirodnog porekla.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Krema je namenjena svim tipovima kože i svima koji žele da očuvaju lepotu svojih ruku.

UPOTREBITI SA:

Tajna lepote
Masirajte svoje ruke i prste sa ovom bogatom kremom, počevši od vrhova prstiju, kako biste omekšali kožicu oko noktiju, pa sve do zglobova. Masaža ruku će vas opustiti i učiniti da se osećate bolje.

 

Moj dnevni ritual
Nanesite kremu svakodnevno koliko god puta je potrebno, a posebno pre spavanja kako bi se koža vaših ruku preko noći što bolje nahranila i obnovila.


 

     

Baume Lèvres
Balzam za usne, 15 g

Obnavlja i dubinski hrani


* Za suve i oštećene usne      

Delovanje prirode 
Ovaj legendarni balzam, čija je delotvornost dokazana u izrazito nepovoljnim vremenskim uslovima u Kanadi, bogato hrani i obnavlja suve i ispucale usne. O njegovoj popularnosti govori i podatak da se svakog minuta proda jedan Rêve de Miel® Balzam za usne širom sveta.

Vrhunski prirodni sastojci
Dragocena biljna ulja čileanske ruže, slatkog badema i uljni ekstrakt nevena hrane, omekšavaju i regenerišu ispucale usne. Med cveta bagrema smiruje i štiti hidrolipidni sloj kože, dok shea puter neguje kožu čineći je mekšom. Vitamin E djeluje aktioksidativno, protiv prevremenog starenja kože dok ekstrakt grejpa daje osećaj neverovatne prijatnosti prilikom korištenja.

Sadrži 80,2 % sastojaka prirodnog porekla.


Efekti na koži
Oštećene usne su obnovljene - 96%*
Usne su nahranjene - 82%*
Usne su zaštićene - 91%


* Test delotvornosti sproveden je pod dermatološkim nadzorom na 22 dobrovoljca - samoprocena nakon 28 dana upotrebe u ekstremnim vremenskim uslovima u Kanadi - % dobrovoljaca koji su se slagali sa tvrdnjom.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Balzam je namenjen izrazito suvim i oštećenim usnama.
UPOTREBITI SA:

 Moj dnevni ritual
Ovaj neodoljivi balzam nanosite svakodnevno i leti i zimi, koliko god puta je potrebno dok se usne ne oporave.


 

Stick Levres

     

Rêve de Miel® Stick Lèvres
Stik za usne, 4 g
Hidratizuje i neguje


* Za dehidrirane i ispucale usne       

Delovanje prirode
Ovaj dugo očekivani mlađi brat legendarnog Rêve de Miel® Balzama za usne, praktičan je saputnik u stiku koji obilno hidratizuje usne i štiti ih od nepovoljnih spoljašnjih uslova.

Delovanje na kožu

Odlična zaštita usana od spoljašnjih uticaja - 88%*, 
Usnama je vraćena mekoća i nežnost - 82%*


*Test delotvornosti sproveden je pod dermatološkim nadzorom na 21 dobrovoljcu– samoprocena nakon 28 dana upotrebe u ekstremnim vremenskim uslovima u Kanadi - % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom

Vrhunski prirodni sastojci
Formula bogata uljima suncokreta, makadamije i slatkog badema, intenzivno obnavlja lipide u koži. Med bagrema ih dubinski obnavlja, dok vitamin E deluje kao štit od štetnih spoljašnjih uticaja. Shea maslac, arganovo ulje te ekstrakt ječma umiruju kožu usana i štite od iritacija. Sadrži 90,9 % sastojaka prirodnog porekla.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Ovaj stik za usne namenjen je svakodnevnoj hidrataciji i zaštiti usana.

UPOTREBITI SA:

Tajna lepote
Za blistave i naglašene, nežne usne, nakon Rêve de Miel® Stick Lèvres Stika za usne nanesite na lice organsku Bio Beautè BB kremu.

 

Moj dnevni ritual
Ovaj praktičan stik nosite sa sobom svugde gde god se nalazili, a kod izrazito hladnih vremenskih uslova i oštećenja usana, nanesite intenzivni tretman za obnovu usana - Rêve de Miel® Baume Lèvres.