Sérum Merveillance® expert
Lifting serum za vidljive bore, 30 ml
T
renutno zateže bore i pruža 8-satno lifting delovanje

* Za lice / za sve tipove kože      

Delovanje prirode
Ovaj koncentrovani serum pruža lifting delovanje koje traje 8 sati, zahvaljujući visokoj koncentraciji prirodnih aktivnih sastojaka (dnevni ljiljan i mimoza) koji prodiru duboko u kožu i deluju tako da sprečavaju glikaciju dermalnih proteina i podstiču reverzibilan proces -  deglikaciju, čime se usporava proces starenja kože.


Efekti na koži

Trenutno zatezanje i lifting delovanje koje traje 8 sati.

Vrhunski prirodni sastojci
Uz aktivne sastojke iz dnevnog ljiljana i mimoze, čije je delovanje na sprečavanje procesa glikacije i podsticanje deglikacije dermalnih proteina otkriveno po prvi put u kozmetici, serum sadrži i  polisaharide planktona koji osiguravaju efekat zatezanja na kolagenska vlakna tako što podstiču kontrakciju fibroblasta. 100% prirodna hijaluronska kiselina, koja ima omotač topiv u vodi, u dodiru sa vodom bubri i povećava svoj volumen i nekoliko hiljada puta, i tako usporava dehidrataciju. Takođe, podstiče i zadržavanje vode u koži i deluje popunjavajuće na duboke bore.


Da li je ovaj proizvod za mene?
Proizvod je namenjen za sve tipove kože, kao podloga kremi, ili kao samostalna nega normalne do mešovite kože.

Tajna lepote

Tajna seruma je u tome da se može koristiti na celom licu i na području oko očiju, a njegovi sastojci su koncentrisaniji od sastojaka krema, čime značajno poboljšavaju delovanje anti-age i drugih proizvoda za negu ukoliko se koriste u kombinaciji.


Moj dnevni ritual
Svaki dan ujutru i uveče naneti na temeljno očišćenu kožu lica, područja oko očiju i vrata.


UPOTREBITI SA:
 
 

 

     


Crème Merveillance® Expert Jour
Korektivna krema za vidljive bore, 50 m
Zateže bore i hidrira kožu

* Za normalnu kožu
      Delovanje prirode
Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji biljnih aktivnih sastojaka (dnevni ljiljan, mimoza) i ulja lešnika, ova krema pruža dubinsko hidratantno delovanje kako bi se poboljšala elastičnost i zategla i zaštitila koža.


Efekti na koži

Dubinska hidratacija i delovanje na zatezanje i popunjavanje dubokih bora.

Vrhunski prirodni sastojci
Uz aktivne sastojke iz dnevnog ljiljana i mimoze, čije je delovanje na sprečavanje procesa glikacije i podsticanje deglikacije dermalnih proteina otkriveno po prvi put u kozmetici, ova krema sadrži i ulje lešnika bogato nezasićenim masnim kiselinama, koje osigurava dubinsku hidrataciju i poboljšava elastičnost kože.


Da li je ovaj proizvod za mene?

Nanosiva i lagana tekstura ove kreme idealna je za normalnu kožu.
UPOTREBITI SA:
Tajna lepote

Kod mešovite kože, naneti Merveillance® expert korektivnu kremu na suve delove lica (obrazi), a Sérum Merveillance® expert na T-zonu (čelo, nos, brada).


Moj dnevni ritual
Svako jutro naneti na temeljno očišćenu kožu lica i vrata. Za potpuni tretman, na očišćenu kožu prvo naneti Sérum Merveillance® expert za dubinsko lifting delovanje protiv bora, a nakon što se upije naneti Merveillance® expert korektivnu kremu.


 

 

 

     
Crème Merveillance® expert Enrichie
Bogata korektivna krema za vidljive bore, 50 ml
Zateže bore i dubinski hrani kožu

* Za suvu do vrlo suvu kožu      

Delovanje prirode
Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji biljnih aktivnih sastojaka (dnevni ljiljan, mimoza) i karite putera, ova krema pruža dubinsko hranjivo delovanje kako bi se poboljšala elastičnost kože i pružila odgovarajuća zaštita.Efekti na koži

Dubinsko hranjivo delovanje i delovanje na zatezanje i popunjavanje dubokih bora.

Vrhunski prirodni sastojci
Uz aktivne sastojke iz dnevnog ljiljana i mimoze, čije je delovanje na sprečavanje procesa glikacije i podsticanje deglikacije dermalnih proteina otkriveno po prvi put u kozmetici, ova krema sadrži i karite puter koji trenutno vraća osećaj prijatnosti suvoj koži i dubinski je hrani.Da li je ovaj proizvod za mene?
Krema je primerena za suvu i vrlo suvu kožu.


Tajna lepote

Ovu bogatu negu povremeno nanesite i na dekolte, pogotovo leti kada je potrebno optimalno nahraniti i hidrirati kožu.Moj dnevni ritual
Svako jutro naneti na temeljno očišćenu kožu lica i vrata. Za potpuni tretman, na očišćenu kožu prvo naneti Sérum Merveillance® expert za dubinsko lifting delovanje protiv bora, a nakon što se upije naneti Merveillance® expert Enriche kremu.


UPOTREBITI SA:
 
 

 

 
 

   
 

Merveillance® expert Nuit
Nocna obnavljajuća krema za vidljive bore, 50 ml
Podstiće obnavljajuće procese u koži noću


* Za sve tipove kože       

Delovanje prirode
Noć je idealno vreme za podsticanje procesa obnavljanja kože jer je tada metabolizam kože najintenzivniji. Lepa i zategnuta koža na površini, mora da počne da se obnavlja iznutra, a upravo te procese podstiće ova noćna nega.

Efekti na koži
Snažno obnavljajuće delovanje tokom noći koje garantuje lepu, glatku i zategnutu kožu ujutru.

Vrhunski prirodni sastojci
Ova noćna krema uz aktivne sastojke iz dnevnog ljiljana i mimoze koji deluju na sprečavanje procesa glikacije i podsticanje reverzibilnog procesa – deglikacije - sadrži i polisaharide smeđe alge, koji stimulišu obnovu dermalnih proteina (kolagena, elastina i GAG-a) tokom noći. Ova vrsta alge poreklom iz Azije posebno je otporna na spoljašnje uticaje. Sadrži visoku koncentraciju kalcijuma i vakami estera koji reaktiviraju ekspresiju 14 gena odgovornih za elastičnost i čvrstoću kože.

Da li je ovaj proizvod za mene?

Krema je namenjena svim tipovima kože. Idealna je za žene od 40. do 55. godine života.
UPOTREBITI SA:
Tajna lepote

Obnavljajuću noćnu negu povremeno možete koristiti i kao obnavljajuću i stimulišuću masku. Nanesite je na celo lice, vrat i dekolte u obilnijem sloju i ostavite da deluje 10-15 minuta. Zatim višak uklonite maramicom. Krema će intenzivnije podstaknuti procese obnavljanja kože.Moj dnevni ritual
Uveče nanesite na temeljno očišćenu kožu lica i vrata. Za potpuni tretman, na očišćenu kožu prvo nanesite Sérum Merveillance®  Expert za dubinsko lifting delovanje protiv bora, a nakon što se upije nanesite Merveillance® Expert Nuit kremu.

 
 

 

 
 
 
Merveillance® expert Yeux  
Krema za zatezanje vidljivih bora oko očiju, 15 ml
Zateže bore i deluje protiv otečenih i tamnih podočnjaka


* Za sve tipove kože       
Delovanje prirode
Ova izuzetno delotvorna kombinacija aktivnih sastojaka pruža celokupno delovanje za osetljivo područje oko očiju. Dnevni ljiljan i mimoza deluju protiv bora, dok biljni kofein i tetrapeptid-5 deluju protiv otečenosti i tamnih krugova.

Efekti na koži
Smanjuje vidljivost dubokih bora i deluje protiv otečenih podočnjaka i tamnih krugova oko očiju.Vrhunski prirodni sastojci
Nežna i lagana krema sadrži izuzetnu kombinaciju aktivnih sastojaka koji deluju protiv bora (dnevni ljiljan, mimoza) tako što sprečavaju procese glikacije, a podstiču procese deglikacije dermalnih proteina i sastojaka koji deluju protiv podočnjaka - biljni kofein koji pomaže kod otpuštanja tečnosti nakupljene u „kesicama“ ispod očiju i tetrapeptid-5 koji smanjuje protok kapilara kako bi se sprečilo novo nakupljanje. Ovaj kompleks deluje i na posvetljivanje tamnih krugova.


Da li je ovaj proizvod za mene?
Primerena je za sve tipove kože. Idealna je za žene od 40. do 55. godine života sa problemom otečenih i tamnih podočnjaka.

 UPOTREBITI SA:
Tajna lepote

Proizvod za negu područja oko očiju nanosite po krajevima očnih šupljina i ne preblizu očima, kako biste izbegli kontakt sa očima i moguću reakciju na proizvod za negu.Moj dnevni ritual

Kremu za područje oko očiju nanosite svakodnevno, ujutru i uveče na temeljno očišćeno područje oko očiju. Za potpuni tretman, na očišćenu kožu prvo nanesite Sérum Merveillance® expert i, zavisno od tipa kože i doba dana, primenite Merveillance® expert ili Merveillance® expert Enriche, odnosno Merveillance® expert Nuit.