Crème Prodigieuse® Yeux 
Hidratantna krema za područje oko očiju, 15 ml
Hidrira, deluje protiv podočnjaka, starenja i umora

* Za sve tipove kože    


Delovanje prirode
Ova hidratantna nega deluje protiv prevremenog starenja kože oko očiju i protiv podočnjaka i natečenosti. Lagana je i nemasna te osvežava pogled.

Vrhunski prirodni sastojci

Snažna kombinacija antioksidansa (dragoceni večni cvet, plavi zvezdan i ekstrakt kakaa) štite od prevremenog starenja, dok prirodna hijaluronska kiselina omekšava kožu i zateže fine bore oko očiju. Biljni kofein deluje protiv otečenosti i tamnih podočnjaka, a biljni glicerin pruža obilje hidratacije.
Efekti na koži
Područje oko očiju je zategnuto - 95%*
Koža je hidrirana – 90%*
Znakovi umora su smanjeni – 85%*.

*Klinički test sproveden je pod dermatološkim nadzorom nad 20 dobrovoljaca tokom 4 nedelje upotrebe - % dobrovoljaca koji su se slagali sa tvrdnjo
m.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Ova hidratantna krema namenjena je svim tipovima kože i svim starosnim dobima.

Tajna lepote
Pre upotrebe ostavite nekoliko minuta u frižideru, za još bolji efekat protiv otečenosti.

 

Moj dnevni ritual
Svakodnevno ujutru i uveče nanesite na očišćenu kožu područja oko očiju. Umasirajte nežnim tapkanjem.

UPOTREBITI SA:


 

     
Nirvanesque® Yeux
Krema protiv prvih znakova starenja oko očiju, 15 ml

Zateže bore oko očiju i deluje protiv tamnih podočnjaka


* Za sve tipove kože     

Delovanje prirode
Koža je usko povezana sa nervnim sistemom. Uz pomoć cvetne neuro-kozmetike, Laboratorija Nuxe je pronašla prirodno rešenje za uklanjanje prvih znakova starenja. Smanjuje vidljivost tamnih podočnjaka i osvetljava područje oko očiju. Sadrži 88,7% sastojaka prirodnog porekla.Da li je ovaj proizvod za mene?

Proizvod je namenjen za sve tipove kože već od pojave prvih znakova starenja oko očiju. Namenjen je za žene i za muškarce.


Vrhunski prirodni sastojci
4 NUXE PATENTA

Dvostruko cvetno neuro-kozmetičko delovanje:

3 ekskluzivna NUXE patenta: kombinacija semenki modrog lotosa, semenki maka i korena belog sleza deluju na smanjenje broja neurotransmitera (acetilkolin, CGRP i supstanca P) zbog čega se smanjuje broj mišićnih kontrakcija i mikronapetost kože te se sprečava pojava prvih znakova starenja.

1 patent koji čeka registraciju: novo neuro – opuštajuće delovanje pomoću koncentrisanog ekstrakta korena drva božura koji produžava životni vek enkefalina, molekula „dobrog osećaja“.


Biljni kofein i korektivni pigmenti smanjuju vidljivost tamnih podočnjaka dok hijaluronska kiselina popunjava bore i fine linije oko očiju.

Tajna lepote
U tridesetim godinama stres i podočnjaci su svakodnevna pojava. Izbrišite ih s vašeg lica uz pomoć prirode i Nirvanesque® Yeux kreme za područje oko očiju. Sadrži biljni kofein i korektivne pigmente koji smanjuju intenzitet tamnih podočnjaka, dok hijaluronska kiselina prirodnog porekla popunjava bore smejalice oko očiju.Moj dnevni ritual
Ujutro i uveče, nakon čišćenja lica, nežno utapkajte Nirvanesque® Yeux na područje oko očiju. Zahvaljujući optičkim korektivnim pigmentima i reflektujućim česticama, prikriva podočnjake odmah po nanošenju.
UPOTREBITI SA:
 

Text/HTML

 

 
 

Merveillance® expert Yeux  
Krema za zatezanje vidljivih bora oko očiju, 15 ml
Zateže bore i deluje protiv otečenih i tamnih podočnjaka


* Za sve tipove kože       

Delovanje prirode
Ova izuzetno delotvorna kombinacija aktivnih sastojaka pruža celokupno delovanje za osetljivo područje oko očiju. Dnevni ljiljan i mimoza deluju protiv bora, dok biljni kofein i tetrapeptid-5 deluju protiv otečenosti i tamnih krugova.


Efekti na koži
Smanjuje vidljivost dubokih bora i deluje protiv otečenih podočnjaka i tamnih krugova oko očiju.Vrhunski prirodni sastojci
Nežna i lagana krema sadrži izuzetnu kombinaciju aktivnih sastojaka koji deluju protiv bora (dnevni ljiljan, mimoza) tako što sprečavaju procese glikacije, a podstiču procese deglikacije dermalnih proteina i sastojaka koji deluju protiv podočnjaka - biljni kofein koji pomaže kod otpuštanja tečnosti nakupljene u „kesicama“ ispod očiju i tetrapeptid-5 koji smanjuje protok kapilara kako bi se sprečilo novo nakupljanje. Ovaj kompleks deluje i na posvetljivanje tamnih krugova.Da li je ovaj proizvod za mene?
Primerena je za sve tipove kože. Idealna je za žene sa problemom otečenih i tamnih podočnjaka.


 UPOTREBITI SA:
Tajna lepote

Proizvod za negu područja oko očiju nanosite po krajevima očnih šupljina i ne preblizu očima, kako biste izbegli kontakt sa očima i moguću reakciju na proizvod za negu.Moj dnevni ritual

Kremu za područje oko očiju nanosite svakodnevno, ujutru i uveče na temeljno očišćeno područje oko očiju. Za potpuni tretman, na očišćenu kožu prvo nanesite Sérum Merveillance® expert i, zavisno od tipa kože i doba dana, primenite Merveillance® expert ili Merveillance® expert Enriche, odnosno Merveillance® expert Nuit. 


Text/HTML

     
Nuxuriance® Ultra Contour Yeux et Lèvres Anti-Âge Global
Globalna anti-age krema za kožu oko očiju i usana, 15 ml
Smanjuje natečenost i tamne podočnjake, bore i pigmentacijske mrlje

* Dnevna i/ili noćna nega / Za područje oko očiju i usana            
Delovanje prirode
Svestrana anti-age nega za kožu područja oko očiju i usana koja deluje na delotovrno popunjavanje bora, vraćanje čvrstoće, brisanje pigmentacijskih pega te smanjenje natečenosti i tamnih kolutova na području oko očiju.

Efekti na kožu
Područje oko očiju deluje podmlađeno - 80%* žena
Područje oko očiju deluje odmorno – 73%* žena
Područje oko usana deluje podmlađeno – 70%* žena

*Test korišćenja pod nadzorom dermatologa na 32 žena, % zadovoljstva nakon 28 dana korišćenja

Vrhunski prirodni sastojci
Bi-floralne ćelije šafrana i bugenvilije, u sinergiji s ekskluzivnim prirodnim kompleksom (ekstrakt morske alge, polisaharidi planktona, ćelije kakaa i prirodna hijaluronska kiselina), stimulišu proizvodnju novih ćelija kože te je podmlađuju, učvršćuju i popunjavaju. 
Ekstrakt cveta šafrana (lat. Crocus sativus) sprečava delovanje enzima tirozinaze, odgovornog za proizvodnju pigmentacijskih mrlja, dok biljni kofein deluje na smanjenje natečenosti i tamnih kolutova područja oko očiju.


Da li je ovaj proizvod za mene?
Krema je namenjena svakodnevnoj primeni na području oko očiju i usana kože. Posebno prilagođeni sastojci te miris namenjeni su i osetljivim očima te korisnicima kontaktnih sočiva.

Tajna lepote
Za idealne rezultate preporučujemo Nuxuriance® Ultra obnavljajuću rutinu lepote – ujutro na očišćeno lice naneti Nuxuriance® Ultra serum, zatim Nuxuriance® Ultra dnevnu kremu ili emulziju na lice i vrat te Nuxuriance® Ultra Yeux et Lévres negu na područje oko očiju i usana. Uveče nakon seruma naneti Nuxuriance® Ultra Noćnu kremu.


Moj dnevni ritual
Svako jutro i/ili uveče nanesite na područje oko očiju i usana, nežno tapkajući kako bi se bolje upila.

UPOTREBITI S:


 

Nuxellence Eye

 
 
Nuxellence® Zone Regard

Anti-age krema za mladost i sjaj predela oko očiju, 15 ml
Zaglađuje, osvetljava, pruža trenutni usavršavajući učinak

* Za sve tipove kože i sva starosna doba

 

 

Delovanje prirode
Mitohondrije ćelije obezbeđuju energijom koja je potrebna za njihovo pravilno funkcionisanje. Mitohondrijska DNK s godinama slabi i kožne ćelije počinju da se prazne. Nuxellence® formula pomaže u popravci oštećenja na mitohondrijskoj* DNK, što podstiče stvaranje energije, a time i mladost i lepotu kože.

Nuxellence® Zone Regard za područje oko očiju trenutno otkriva svoju delotvornost zahvaljujući inovativnoj ''blur'' teksturi koja trenutno zaglađuje i osvetljava područje oko očiju. Zlatno reflektujuće biserne čestice, površinski puderi i silikonske sfere ''mekog fokusa'' zamagljuju neujednačen ten i osvetljavaju tamna područja. Njegovi pigmenti pružaju nežnu breskvastu boju koja odgovara svakom tenu. Ovaj veo lepote s puderastim finish-om predstavlja savršenu bazu za make-up.

*In vitro test na sastojcima: popravak oštećene mitohondrijske DNK u epidermu. Patent.

Delovanje na kožu 
Područje oko očiju je zaglađeno kod 84%*** žena.
Područje oko očiju je osvetljeno i blistavo kod 84%*** žena.
Područje oko očiju deluje mlađe kod 77%*** žena.
Znakovi umora su smanjeni kod 90%*** žena.


*** Test korišćenja sproveden pod nadzorom dermatologa na 31 dobrovoljcu. % zadovoljstva nakon 28 dana korišćenja 2 puta dnevno.


Da li je ovaj proizvod za mene?
Proizvod je primeren za sve tipove kože i za sva starosna doba, od 25. godine na dalje.
Vrhunski prirodni sastojci
Inovativna nega s 10 patenata koja  pomaže kožnim ćelijama da očuvaju optimalan** nivo energije (pasiflora, anchusa, latice maka). Biljna hijaluronska kiselina zadržava vodu u koži kako bi je hidratizovala i očuvala njenu svežinu i punoću. Bore i fine linije su manje vidljive. Aktivni biljni kompleks za područje oko očiju bori se s gubitkom tonusa i smanjuje tamne kolutove i 'kesice' ispod očiju.

**In vitro test.
UPOTREBITI S:

Tajna lepote
Veliki masažni aplikator posebno je dizajniran kako bi stimulisao celo područje oko očiju. Bez oštrih uglova, savršeno se prilagođava oblinama područja oko očiju. Kada njegova legura od zamak metala dođe u kontakt s kožom, može se trenutno osetiti osvežavajući i dekongestivni učinak koji osvetljava područje oko očiju.Moj ritual lepote
Ujutro i uveče, ovaj high-tech tretman koristite na celom području oko očiju, od slepoočnica do iznad obrva. Uz pomoć aplikatora, nanesite 3 male tačke Nuxellence® Eye Area: jednu na luk kod obrva, jednu na unutrašnji ugao područja oko očiju i jednu ispod očiju. Zagladite s aplikatorom od unutrašnjeg prema spoljašnjem kapku. Ponovite isti korak i po celom luku obrva te području između obrva. Raširite teksturu prema spolja sve do slepoočnica.