Nuxellence ECLAT®

Fluid koji otkriva mladost i sjaj kože, 50 ml
Vraća mladalački sjaj kože i čini je glatkom

* Za sve tipove kože i sve starosne dobi

 Fluid je od strane dermatologa, farmaceuta i naučnika primio nagradu
- za najbolji proizvod za negu lica u 2013.

 

**Izvor: QuintilesIMS – PEC Apoteke i prodavnice za zdravlje i lepotu – Tržište nege protiv starenja i protiv bora na licu u Francuskoj – od 2012. do kraja 2016. – u vrednosti.

Delovanje prirode
Laboratorija NUXE je nakon više godina istraživanja mitohondrija i mitohondrijskog DNK kreirala najveću inovaciju protiv starenja kože - Nuxellence® Jeunesse.
Mitohondrije ċelije snadbevaju energijom koja je potrebna za njihovo pravilno funkcionisanje. Mitohondrijski DNK godinama slabi, funkcije mitohondrija su poremećene i kožne ċelije počinju da se prazne. Nuxellence® ECLAT pomaže u popravljanju oštećenja na mitohondrijskom* DNK, što podstiče stvaranje energije, a time i punjenje kože mladošću i sjajem.
Nuxellence® ima jedinstvenu teksturu »druge kože«, koja se stapa sa vašom kožom i pruža suptilan dodir beskrajne mekoće i prijatnosti. Bićete očarani nežnim, ženstvenim mirisom sa cvetnim notama mandarine, nektarine i đurđica.

*In vitro test na sastojcima: oporavak oštećenog mitohondrijskog DNK u epidermu. Patent.

Efekti na koži
Kod prve primene:
Koža postaje glatka: 93%*.
Koža postaje vidljivo lepša: 73%*.
Koža postaje sjajnija: 67%*.

Nakon 4 nedelje koža je vidljivo podmlađena:
Bore i fine linije se smanjuju: 90%*.
Koža je ponovo popunjena: 93%*.
Koži je vraćen mladalački sjaj: 79%*.
Ten je ujednačen i sjajan: 86%*.

* Test upotrebe je sproveden pod dermatološkim nadzorom nad 29 dobrovoljaca u toku 28 dana - % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom.


Da li je ovaj proizvod za mene?
Proizvod je primeren za sve tipove kože i za sve starosne dobi, od 25 godina naviše.
Vrhunski prirodni sastojci
Inovativna nega sa 10 patenata koja pomaže kožnim ċelijama da očuvaju optimalan* nivo energije (pasiflora, anchusa, latice maka) i vidljivo otkriva mladalački izgled vaše kože (latice nevena, semenke araukarije, hijaluronska kiselina prirodnog porekla, listovi đumbira). Ćelije kakaa i listovi masline ujednačavaju ten, dok koren biljke maca podstiče mikrocirkulaciju.   Nuxellence je obogaćen korektivnim pigmentima koji koži pružaju trenutan sjaj.

*In vitro test.
UPOTREBITI SA:

Tajna lepote
Nuxellence® ECLAT za svaku ženu predstavlja izuzetno važan korak u svakodnevnoj nezi lica, koji osigurava ponovno punjenje kože energijom, a time i mladošću i sjajem.
Nuxellence® ECLAT nanesite na lice i vrat svako jutro i/ili veče. Kod normalne i mešovite kože fluid možete koristiti samostalno, a kod suve i vrlo suve kože nanesite ga kao podlogu za vašu uobičajenu kremu za negu lica.
Moj ritual lepote
Nuxellence® predstavlja OBAVEZNU svakodnevnu negu, a najbolji efekat ćete postići:
Nuxellence® + vaša anti-age nega ujutru i/ili uveče = DELOTVORNOST x 2 kod vraćanja mladalačkog izgleda kože*.
*Test upotrebe je sproveden pod dermatološkim nadzorom nad 29 dobrovoljaca u toku 28 dana. Poređenje samostalne upotrebe i upotrebe Nuxellence® + anti-age nega. Samoprocena dobrovoljaca.


Istisnite dve do tri merice fluida – toliko da količina bude dovoljna za celo lice i vrat. Fluid zagrejte na jagodicama prstiju, zatim ga nanesite od sredine lica prema krajevima. Lagana tekstura se lako upija u kožu koja postaje spremna za nastavak nege sa proizvodom koji odgovara njenim potrebama:
hidratacija: Crème Fraîche® de Beauté ili Crème Prodigieuse®,
- anti-age nega prema vašoj starosnoj dobi: Nirvanesque®, Merveillance® expert, ili Nuxuriance®,
- protiv nepravilnosti: Aroma-Perfection®,
- hranjiva nega: Rêve de Miel®.

Ukoliko već koristite neki serum, nanesite Nuxellence® pre seruma ili naizmenično:
ujutru nanesite Nuxellence® pre vaše kreme, a uveče pre kreme nanesite serum.

Detox

Nuxellence® DETOX

Noćna anti-age nega koja puni kožu mladošću i detoksikuje

Zaglađuje kožu, vraća joj energiju i detoksikuje kožu

* Za sve tipove kože i sve starosne dobi         


Delovanje prirode
Mladost naše kože zavisi od optimalnog rada njenih ćelija. Noć je ključno vreme za njihov rad jer tada ćelije eliminišu toksine. Mitohondrije u ćelijama imaju funkciju malih fabrika energije kojima je potrebna detoksikacija. Međutim, s vremenom dolazi do oštećenja mitohondrijalne DNK te do pada energije, što usporava proces detoksikacije. Kao rezultat, dolazi do gubitka mladalačkog izgleda i sjaja kože.

Inspirisan novim NUXE otkrićem o noćnom mehanizmu kože koji je relativno neistražen u kozmetici, Nuxellence® DETOX predstavlja prvi NUXE proizvod protiv starenja kože koji poboljšava detoksikaciju, glavni uslov kvalitetne regeneracije kože. 

Da li je ovaj proizvod za mene?
Proizvod je namenjen noćnoj nezi te je primeren za sve tipove kože i sve starosne dobi, od 25. godine na dalje.

Vrhunski prirodni sastojci
Super-Detox kompleks stimuliše sveobuhvatnu detoksikaciju ćelija uz pomoć jedinstvene kombinacije ekstrakta albicije ili drveta svile (lat. Albizia julibrissin) i šećera dobijenih biotehnologijom – alfaglukanima.

Listovi ovog drveta iz porodice Fabaceae se otvaraju u zoru, a zatvaraju uveče, zbog čega se zovu i “noćnim spavačima”. Ekstrakt albicije detoksikuje mitohondrije uklanjajući oksidirane mitohondrijalne belančevine.

Inovativna nega s 10 patenata koja pomaže kožnim ćelijama da očuvaju optimalan* nivo energije (pasiflora, anchusa, latice maka) te vidljivo otkriva mladalački izgled vaše kože (latice nevena, semenke araukarije, hijaluronska kiselina prirodnog porekla, listovi đumbira). Ćelije kakaa i listovi masline ujednačavaju put, dok koren biljke maca podstiče mikrocirkulaciiju.
UPOTREBITI S:

Tajna lepote
DETOX se trenutno stapa s kožom zahvaljujući svojoj senzualnoj i darežljivoj teksturi, nežno obogaćenom uljem šafranike koje donosi savršenu prijatnost svake noći. Prepoznatljivi Nuxellence® mirisni potpis čine cvetovi lana, đurđica i heliotropa i osvežavajuće note mandarine i klementine – pravi buket mekoće i ženstvenosti koje svako korišćenje čini vrhunskim iskustvom.


Moj ritual lepote

Nuxellence® DETOX novi je noćni ritual u svakodnevnoj nezi lica. Nanosi se na temeljno očišćenu kožu lica, samostalno ili pre uobičajenog proizvoda za negu kože.Dokazano od strane žena:
Ujutro je inače umoran ten jednostavno oživljen, svež i odmoran, “kao da ste spavali dodatna 2 sata.’’ Iz noći u noć, koža je detoksikovana i obnovljena i deluje podmlađeno.


Nuxellence Eye

 
 
Nuxellence® Zone Regard

Anti-age krema za mladost i sjaj predela oko očiju, 15 ml
Zaglađuje, osvetljava, pruža trenutni usavršavajući učinak

* Za sve tipove kože i sva starosna doba

 

 

Delovanje prirode
Mitohondrije ćelije obezbeđuju energijom koja je potrebna za njihovo pravilno funkcionisanje. Mitohondrijska DNK s godinama slabi i kožne ćelije počinju da se prazne. Nuxellence® formula pomaže u popravci oštećenja na mitohondrijskoj* DNK, što podstiče stvaranje energije, a time i mladost i lepotu kože.

Nuxellence® Zone Regard za područje oko očiju trenutno otkriva svoju delotvornost zahvaljujući inovativnoj ''blur'' teksturi koja trenutno zaglađuje i osvetljava područje oko očiju. Zlatno reflektujuće biserne čestice, površinski puderi i silikonske sfere ''mekog fokusa'' zamagljuju neujednačen ten i osvetljavaju tamna područja. Njegovi pigmenti pružaju nežnu breskvastu boju koja odgovara svakom tenu. Ovaj veo lepote s puderastim finish-om predstavlja savršenu bazu za make-up.

*In vitro test na sastojcima: popravak oštećene mitohondrijske DNK u epidermu. Patent.

Delovanje na kožu 
Područje oko očiju je zaglađeno kod 84%*** žena.
Područje oko očiju je osvetljeno i blistavo kod 84%*** žena.
Područje oko očiju deluje mlađe kod 77%*** žena.
Znakovi umora su smanjeni kod 90%*** žena.


*** Test korišćenja sproveden pod nadzorom dermatologa na 31 dobrovoljcu. % zadovoljstva nakon 28 dana korišćenja 2 puta dnevno.


Da li je ovaj proizvod za mene?
Proizvod je primeren za sve tipove kože i za sva starosna doba, od 25. godine na dalje.
Vrhunski prirodni sastojci
Inovativna nega s 10 patenata koja  pomaže kožnim ćelijama da očuvaju optimalan** nivo energije (pasiflora, anchusa, latice maka). Biljna hijaluronska kiselina zadržava vodu u koži kako bi je hidratizovala i očuvala njenu svežinu i punoću. Bore i fine linije su manje vidljive. Aktivni biljni kompleks za područje oko očiju bori se s gubitkom tonusa i smanjuje tamne kolutove i 'kesice' ispod očiju.

**In vitro test.
UPOTREBITI S:

Tajna lepote
Veliki masažni aplikator posebno je dizajniran kako bi stimulisao celo područje oko očiju. Bez oštrih uglova, savršeno se prilagođava oblinama područja oko očiju. Kada njegova legura od zamak metala dođe u kontakt s kožom, može se trenutno osetiti osvežavajući i dekongestivni učinak koji osvetljava područje oko očiju.Moj ritual lepote
Ujutro i uveče, ovaj high-tech tretman koristite na celom području oko očiju, od slepoočnica do iznad obrva. Uz pomoć aplikatora, nanesite 3 male tačke Nuxellence® Eye Area: jednu na luk kod obrva, jednu na unutrašnji ugao područja oko očiju i jednu ispod očiju. Zagladite s aplikatorom od unutrašnjeg prema spoljašnjem kapku. Ponovite isti korak i po celom luku obrva te području između obrva. Raširite teksturu prema spolja sve do slepoočnica.